Parrot Point geniet steeds meer bekendheid

Parrot wie?

 

Toen we Parrot Point afgelopen nazomer openden, moesten we nog even uitleggen wie we zijn en wat we doen. En hop, voordat je het weet is het drie maanden later merken we dat steeds meer mensen ons weten te vinden. Echt tof! 

Organisaties en (service) clubs vinden de weg naar Parrot Point

Sinds de opening van Parrot Point in september hebben we al tal van groepen, organisaties en serviceclubs mogen verwelkomen. De ene keer voor een dagprogramma, de andere keer voor een avondvergadering. Soms met wat koffie en fris en soms met complete lunch of diner. Ook (semi)overheidsinstellingen weten ons te vinden vanwege de privacy en het verblijfscomfort dat Parrot Point biedt. 

Google reviews

Hoe divers de groepen en wensen ook zijn, we zien één constante: de tevredenheid van onze gasten. Op Google reviews zien we alleen maar de hoogste *****-ranking. Zo trots op!

Met veel plezier zetten we het concept dan ook door en stellen Parrot Point graag beschikbaar aan iedereen die een comfortabele ruimte zoekt om te vergaderen, te werken of iets te vieren. Dus zoek je nog zo’n plek? Je bent altijd welkom bij Parrot Point!

bijeenkomst serviceclub

deel deze pagina

Parrot Point Goes is een activiteit van 9to9 officemanagement (KvK 20171777)

Parrot Point Goes is gevestigd in de Papegaaistraat 4, 4461 AD, Goes

Uw contactpersoon is: Marjolein Gernler-van Westen, telefoonnummer 0113 441110 en e-mail is goes@parrot-point.eu