Inspiratie en nieuws over onze flexibele vergaderlocatie

Parrot Point is meer dan alleen een vergaderruimte

De meest logische invulling van Parrot-Point is een vergaderlocatie waar u kunt vergaderen of een besloten meeting kunt beleggen. Maar er zijn nog zoveel meer manieren te bedenken waarop je Parrot-Point kunt inzetten. Om u een idee te geven hebben we wat inspirerende voorbeelden voor u op een rijtje gezet.

Zo kunt u onze ruimte huren op het moment dat uw kantoor wordt verbouwd en u tijdelijk een andere werkplek nodig hebt. Ook kunt u de locatie gebruiken als plek om een workshop of training te organiseren. Maar ook een besloten feestje behoort tot de mogelijkheden. U bent anderen niet tot last en u heeft geen last van anderen. Kan opa toch het gesprek aan tafel volgen, zonder geroezemoes om hem heen. Met veel horecagelegenheden in de buurt is er heel veel mogelijk om bij Parrot-Point een geslaagde bijeenkomst te houden.

Parrot-Point zit natuurlijk niet stil. We delen regelmatig nieuwsberichten, zodat je kunt lezen waar we mee bezig zijn en wat er allemaal gebeurt in en rond onze flexibele ruimte in het leukste straatje van Goes. De nieuwsberichten lees je hieronder.

Laat u inspireren

Klik hier voor meer inspiratie waarom Parrot Point dé locatie voor uw meeting of event is.

Nieuws over Parrot Point

Lees meer over ...

deel deze pagina

Parrot Point Goes is een activiteit van 9to9 officemanagement (KvK 20171777)

Parrot Point Goes is gevestigd in de Papegaaistraat 4, 4461 AD, Goes

Uw contactpersoon is: Marjolein Gernler-van Westen, telefoonnummer 0113 441110 en e-mail is goes@parrot-point.eu