Logo Parrot Point

Contact en parkeergelegenheid

Vergaderlocatie Goes gezocht? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden, Parrot Point Goes ééns bezoeken of een voorstel op maat hebben voor uw event, vergadering of bijeenkomst? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op Wies Huges-Voerman.

Vergaderlocatie centraal gelegen in Goes

Parrot Point ligt op een toplocatie midden in het bruisende centrum van Goes, op 50 meter afstand van de Grote Markt en omringd door leuke winkels, fantastische restaurants en gezellige barretjes. Tijdens een pauze loopt u direct deze levendige omgeving in. Heerlijk voor een wandeling of een lunch, diner of borrel buiten de deur.

Wies Huges-Voerman

Wies Huges-Voerman heeft haar sporen ruimschoots verdiend in de gastvrijheidsbranche afgelopen 25 jaren en biedt graag een zorgeloos en comfortabel verblijf voor u en uw relaties in Parrot Point, dé vergaderlocatie Goes.

Monica van der Pluijm
Monica van der Pluijm
2023-10-15
Wat een heerlijke plek om in alle rust mijn seminar te kunnen voorbereiden. Het is een prachtige, luxe ruimte met lekkere koffie en een aangename temperatuur. Het was heel druk in de stad, maar daar merk je binnen gek genoeg helemaal niets van. Prettig om tussen de middag even om de hoek iets te kunnen halen. Wies is een super gastvrouw, vriendelijk, hartelijk, meedenkend. Aanrader!
Janse Janse
Janse Janse
2023-02-11
Uitstekende lokatie om met een groep van 6 tot 8 personen te vergaderen. Mooi van opzet. Goede verzorging. Heerlijke koffie!
Inge van Zuidam
Inge van Zuidam
2023-01-13
Hele fijne (vergader)locatie. Ideaal voor een training of workshop. Voorzien van de modernste presentatietechnieken en supersnelle wifi. Ook handig als je tijdelijk ergens een werkplek zoekt.
Faasse Fermont
Faasse Fermont
2022-12-09
Mooie locatie voor besloten vergaderingen, goede verzorging van drankjes, koffie en een heerlijk diner!
Angelique Besling
Angelique Besling
2022-11-25
Samen met mijn team van medewerkers voor Slachtofferhulp Zeeland heerlijk gedineerd in een privé setting. Uitstekende service en fantastische smaakbeleving. Zeker ook een prettige ambiance om zakelijk te kunnen vergaderen.
Willemijn de Jong
Willemijn de Jong
2022-11-22
Wat een fijne en inspirerende plek met een super gastvrouw!
Elly Hilgers
Elly Hilgers
2022-10-29
De locatie is sfeervol ingericht. Alles straalt kwaliteit uit. De stoelen zitten erg comfortabel. Koffie en drankjes zijn heerlijk.
Solange Nooy van Dijk
Solange Nooy van Dijk
2022-10-27
A locatie in het centrum van Goes. Met spontane gastvrouw/eigenaresse Wies Huges-Voerman. Boek vrijblijvend een afspraak om de ruimte te reserven & overleg wat de mogelijkheden zijn om onder het genot van een hapje & een drankje uw netwerk/cliënten te woord te staan.
jelle gernler
jelle gernler
2022-10-22
Ideale plek om even buiten kantoor wat zaken te regelen. Centraal gelegen in het centrum van Goes, van alle gemakken voorzien, goede koffie, inclusief ultra modern, draadloos projectiescherm. De totale design inrichting is bijzonder fraai en straalt luxe uit. Kortom; een ideale werkomgeving om met een klein gezelschap of individueel wat meters te maken. Marjolein 9to9
Alexander Snoodijk
Alexander Snoodijk
2022-10-20
Erg prettige ruimte, comfortabele stoelen en goed geoutilleerde vergaderruimte. Voorzien van alle (digitale) gemakken. Goede uitleg over alle voorzieningen door bevlogen gastvrouw Wies, die ervoor zorgt dat het je aan niets ontbreekt. Ze regelt het allemaal tot in de puntjes. Een absolute aanrader!

deel deze pagina

Parrot Point Goes is een activiteit van Wies Horeca Service (KvK 22059016)

Parrot Point Goes is gevestigd in de Papegaaistraat 4, 4461 AD, Goes

Uw contactpersoon is: W. Huges-Voerman, telefoonnummer 06-22 50 50 12 en e-mail is goes@parrot-point.eu