Mogelijkheden

Vergaderruimte Goes gezocht? Parrot Point is de inspirerende vergaderlocatie in Goes waar u los van randzaken en volledig verzorgd met een groep tot maximaal 10-12 personen kunt werken, leren, vergaderen en ontmoeten. Bekijk onze mogelijkheden.

Inspirerende Vergaderruimte Goes

Een goede vergadering vraagt om inspiratie en creativiteit. Dat is precies wat Parrot Point, dé vergaderruimte Goes, biedt. Onze sfeervolle ruimte is er speciaal op ingericht: de mooie kleuren en prints, comfortabele meubels en luxe materialen stimuleren inventiviteit, nieuwe denkrichtingen en kennisuitwisseling. Door de gezellige inrichting voelen deelnemers zich bovendien snel thuis en dragen ze optimaal bij aan een succesvolle meeting. Parrot Point zorgt bovendien dat het u qua techniek en catering aan niets ontbreekt.

training, coaching & workshops

Training, coaching en workshops zijn effectiever wanneer ze worden gehouden in een inspirerende en gemoedelijke omgeving. In vergaderruimte Goes Parrot Point Goes vindt u deze. De luxe inrichting met warme kleuren en mooie materialen creëert de juiste atmosfeer en de food&drinks zorgen voor het puntje op de i. Natuurlijk zijn ook de nodige voorzieningen zoals een flip-over, presentatiedesk en een modern screen aanwezig zodat uw presentatie optimaal tot zijn recht komt. In de pauzes kunnen deelnemers even heerlijk een frisse neus halen en door het gezellige historische stadcentrum van Goes wandelen.

Business lounge & events

Uw zakelijke bijeenkomst of kleinschalig (netwerk)event maakt meer indruk in een mooie omgeving dan in een standaard kantoorsetting. Nodig uw relaties eens uit in Parrot Point Goes. Hier ontmoet u elkaar in een uiterst stijlvolle en professionele setting, eventueel volledig verzorgd met lunch, borrel of diner. Onze luxe businesslounge zet uw zakelijke bijeenkomst of event extra kracht bij en zal het rendement ervan positief beïnvloeden. Parrot-Point is daarom dé vergaderruimte in Goes voor uw event.

Flexibele werkplek

Wanneer u tijdelijk een flexibele werkplek / kantoorlocatie nodig heeft, biedt Parrot Point Goes de uitstekende uitvalsbasis. In onze unieke en sfeervolle ruimte kunt u ongestoord werken, overleggen en relaties ontvangen. Dankzij de aanwezigheid van alle technische en facilitaire voorzieningen kunt u direct aan de slag. Het is werkelijk een kwestie van plug & play en u kunt voor dagen of zelfs weken heerlijk werken in Parrot Point.

Private meeting & dining

Soms is het fijn of belangrijk om in alle privacy met uw gezelschap te kunnen samenkomen. Bijvoorbeeld wanneer u delicate zakelijke gesprekken moet voeren of wanneer u in een besloten setting van een gezellig samenzijn met familie of vrienden wilt kunnen genieten. Bij Parrot Point kan het. Onze vergaderlocatie biedt alle ruimte voor private meetings & private dining voor groepen tot 10-12 personen. U kunt de gehele organisatie van uw private event in eigen hand nemen, maar we denken en helpen natuurlijk ook graag mee.

Hospitality, food & drinks

Bij iedere reservatie van Parrot Point Goes is standaard een koffie-, thee- en waterarrangement inbegrepen voor u en uw gasten. Maar er is nog veel meer mogelijk. Andere dranken, ontbijt, lunch, borrel en diner, Parrot Point denkt graag mee in de culinaire omlijsting van uw bijeenkomst en kan alles voor u verzorgen. Dit doen we in eigen beheer of samen met lokale restaurants en cateraars. Indien u zelf een en ander wenst mee te nemen voor uw gasten of gebruik wilt maken van lokale bezorgservices, is dat in goed overleg uiteraard ook gewoon mogelijk. We geven u met alle plezier een paar goede tips en suggesties.

deel deze pagina

Parrot Point Goes is een activiteit van 9to9 officemanagement (KvK 20171777)

Parrot Point Goes is gevestigd in de Papegaaistraat 4, 4461 AD, Goes

Uw contactpersoon is: Marjolein Gernler-van Westen, telefoonnummer 0113 441110 en e-mail is goes@parrot-point.eu