Voorzieningen

Vergaderruimte Zeeland gezocht met uitstekende voorzieningen? Deze vindt u bij Parrot-Point in Goes. Een professionele, inspirerende vergaderlocatie waar u mag vertrouwen op uitstekende voorzieningen. We bieden alle nodige voorzieningen voor een prettig en waardevol verblijf.

Snelle en krachtige online verbinding

Vanzelfsprekend treft u bij deze vergaderruimte in Zeeland een uitstekende internetverbinding aan. U kunt gebruikmaken van onze Wifi en vaste internetverbinding.

Moderne en vertrouwde presentatietools

In Parrot Point Goes heeft u de beschikking over een groot digitaal presentatiescherm, te koppelen aan de computer of eigen laptop. Daarnaast bieden we ook de oude, vertrouwde en nog steeds geliefde flip-over.

Heerlijk klimaat

De koeling en verwarming in Parrot Point Goes wordt geregeld via een modern en duurzaam warmtepompsysteem. Iets warmer of iets kouder? We zorgen voor de ideale atmosfeer voor uw gezelschap.

Frisse moed

De ruimten in Parrot Point zijn voorzien van een uitstekend ventilatiesysteem. De mechanische afzuiging en natuurlijke toevoer zorgen continu voor verse, frisse en zuurstofrijke lucht.

Minibar

In de vergaderruimte kunt u, indien gewenst, gebruikmaken van een minibar voor gekoelde dranken. Daarnaast vindt u hier ook een uitstekende automaat voor goede koffie, thee en andere warme dranken. Maatwerk is ook mogelijk. Neem contact contact. op voor meer informatie.

Keuken/pantry vergaderruimte Zeeland

Voor het bereiden of verder prepareren van uw lunch, borrel of diner, is de keuken/pantry uitermate geschikt. Zeker bij een meerdaags event en/of uitgebreid food-arrangement biedt deze faciliteit uitkomst.

Toiletruimte

Net als de rest van de ruimtes in Parrot Point Goes, straalt ook de geoutilleerde toiletruimte stijl en professionaliteit uit.

Duurzame A+++ omgeving vergaderruimte Zeeland

Duurzaamheid staat bij Parrot Point Goes hoog in het vaandel. Bij de verbouwing en inrichting van onze vergaderruimte in Zeeland hebben we gewerkt met topkwaliteit duurzame materialen, isolatie en installaties. Dit heeft geresulteerd in het energielabel A+++, uitmuntend dus en ook bijzonder gezien de ruim zeventigjarige geschiedenis van het pand in Goes.

deel deze pagina

Parrot Point Goes is een activiteit van 9to9 officemanagement (KvK 20171777)

Parrot Point Goes is gevestigd in de Papegaaistraat 4, 4461 AD, Goes

Uw contactpersoon is: Marjolein Gernler-van Westen, telefoonnummer 0113 441110 en e-mail is goes@parrot-point.eu