De top 12 voorzieningen die elke moderne vergaderruimte moet hebben

Een vergaderruimte boeken?

Ben je van plan een vergaderruimte te boeken. Check dan of de locatie voldoet aan deze 12 voorzieningen. Dan weet je dat je goed zit en dat het aan niks ontbreekt. Zodat de focus kan gaan naar de dingen die besproken moeten worden.

12 voorzieningen van een moderne vergaderruimte

 1. Goede verlichting: Een goede verlichting zorgt voor een prettige sfeer en een goede zichtbaarheid tijdens de vergadering.
 2. Comfortabele stoelen: Comfortabele stoelen helpen de deelnemers om zich te concentreren tijdens de vergadering.
 3. Audio-visuele apparatuur: Moderne ruimtes moeten beschikken over audio-visuele apparatuur zoals een scherm en whiteboard of flapover voor presentaties.
 4. Internetverbinding: Een stabiele maar vooral snelle internetverbinding is essentieel voor een moderne vergaderlocatie.
 5. Stroomvoorziening: Er moet voldoende stroomvoorziening zijn voor laptops en andere elektronische apparaten.
 6. Koffie- en theefaciliteiten: Koffie- en theefaciliteiten helpen de deelnemers om zich te concentreren tijdens de vergadering.
 7. Airconditioning: Een goede airconditioning is noodzakelijk om een comfortabele temperatuur in de vergaderruimte te behouden.
 8. Privacy: Moderne vergaderruimtes moeten beschikken over een goede geluidsisolatie zodat de vergadering niet gestoord wordt door geluid van buitenaf. Daarnaast moet er wel daglicht binnenkomen, maar liever geen inkijk in de ruimte.
 9. Flexibiliteit: De vergaderruimte moet flexibel zijn in de opstelling zodat deze geschikt is voor verschillende soorten vergaderingen.
 10. Schoon en opgeruimd: De ruimte moet goed onderhouden zijn. Niemand werkt graag in een smoezelige ruimte.
 11. Lunch of diner mogelijkheden: Er moet in de accommodatie en/of in de buurt gelegenheid zijn om iets te kunnen eten, hetzij op eigen gelegenheid of vooraf georganiseerd.
 12. Buitenlucht: Het is erg fijn als er de mogelijkheid is om even een luchtje te scheppen. Dat komt de productiviteit ten goede.

Parrot Point heeft ze allemaal

Voor groepen tot 12 personen zit je bij Parrot Point goed. Dus op zoek naar een vergaderruimte in Zeeland. Neem dan eens contact op met Wies.

vergaderruimte met uitgebreide voorzieningen in Zeeland.

deel deze pagina

Parrot Point Goes is een activiteit van 9to9 officemanagement (KvK 20171777)

Parrot Point Goes is gevestigd in de Papegaaistraat 4, 4461 AD, Goes

Uw contactpersoon is: Marjolein Gernler-van Westen, telefoonnummer 0113 441110 en e-mail is goes@parrot-point.eu