Coworking – Samen individueel werken

Individueel maar toch samen werken

Thuiswerken is hartstikke fijn, maar als je daar elke dag op aangewezen bent, kun je ook wel eens tegen uitdagingen aanlopen. Bijvoorbeeld dat het te stil is en je je eenzaam voelt. Of juist dat er thuis teveel afleiding is om je echt goed te kunnen concentreren. Steeds vaker zie je daarom zzp’ers, freelancers en thuiswerkers elkaar opzoeken in een coworking verband.

Coworking in Zeeland?

Bij coworking spreek je samen af op een gedeelde werkplek zoals Parrot Point in Goes, een gezellige omgeving waar je ongestoord kunt werken, maar ook dingen met elkaar kunt delen. Dat kan zakelijk zijn, doordat je elkaar versterkt, of privé, omdat het gewoon leuk is om af en toe een praatje met elkaar te maken.

Informatieve themabijeenkomsten

Wat je ook vaak ziet, is dat zo’n groep samen activiteiten organiseert, zoals informatieve themabijeenkomsten of een gezellige borrel. Coworking is dus meer dan werken op een flexibele werkplek. Je vormt samen een waardevolle groep collega’s.

Wordt Parrot Point de uitvalsbasis voor jouw coworking groep? Neem eens contact op voor de mogelijkheden of huur Parrot Point voor een dag(deel) af en laat je verrassen door de positieve vibe!

Coworking weetje

Leuk weetje over coworking: De eerste officiële coworking-locatie werd in 2005 in San Francisco gestart door een drietal werknemers die hun gezamenlijke loft openstelden voor anderen. San Francisco heeft nog steeds een hechte coworking-community, maar inmiddels is het concept al wereldwijd omarmd.

coworking in zeeland kan bij parrot point in Goes

deel deze pagina

Parrot Point Goes is een activiteit van 9to9 officemanagement (KvK 20171777)

Parrot Point Goes is gevestigd in de Papegaaistraat 4, 4461 AD, Goes

Uw contactpersoon is: Marjolein Gernler-van Westen, telefoonnummer 0113 441110 en e-mail is goes@parrot-point.eu