Flexibele werkplek / kantoor in Zeeland

Een tijdelijke opdracht in Zeeland?

U krijgt als bedrijf van buiten de provincie Zeeland een opdracht om hier per direct voor korte of langere tijd werkzaamheden te verrichten of diensten te leveren. Top! Alleen, hoe vindt u op korte termijn geschikte huisvesting voor uzelf en uw team? Een centrale en flexibele werkplek. Een locatie van waaruit u snel aan de slag kan met de opdracht? Het antwoord: Parrot Point.

Een Plug & Play flexibele werkplek

In Parrot Point vindt u een plug & play oplossing in de vorm van een flexibel basisstation, oftewel een flex-locatie. Hier kunt u voor een bepaalde periode, kort of langer, een compleet ingerichte flexwerkplek huren. Alles zit erop en eraan: koffiebar, minibar, kitchenette en keukenruimte en vanzelfsprekend vindt u hier ook keurige sanitaire voorzieningen en moderne audiovisuele apparatuur. U kunt direct aan de slag met dagelijkse werkzaamheden, presentaties en (online) vergaderingen. Onze internetverbinding (vast en wifi) ondersteunt u hierin perfect.

Goes ligt centraal in Zeeland

Parrot Point is gevestigd in het centrum van Goes. Een fijne stad waar u in de pauze een stadswandeling maken, of kan gaan lunchen om de hoek. Of  genieten van een borrel op de Grote Markt in Goes. Centraal gelegen in Zeeland en een fijne omgeving om (tijdelijk) te werken.

Meteen aan het werk in Zeeland?

Hoe snel wilt u ‘in business’ en ‘on the road’ zijn in Zeeland? Bij Parrot Point is het direct. Plug & play. Simpeler kunnen we het niet maken en centraler gelegen in Zeeland ook niet. Neem contact op voor een voorstel op maat. Tot binnenkort! 

Mensen aan het werk in de flexibele werkplek met voorzieningen en heerlijk klimaat at Parrot Point

deel deze pagina

Parrot Point Goes is een activiteit van 9to9 officemanagement (KvK 20171777)

Parrot Point Goes is gevestigd in de Papegaaistraat 4, 4461 AD, Goes

Uw contactpersoon is: Marjolein Gernler-van Westen, telefoonnummer 0113 441110 en e-mail is goes@parrot-point.eu